donderdag 24 oktober 2019
Versie 3.00.0
  Uw dagelijkse dosis Domstadnieuws!


Aanmelden Mijn AOU

Van Muziekcentrum tot winkelgebouw en Muziekpaleis
Webcam Overzicht

Politiekpagina
Nieuwspagina
Meer nieuwspagina
Regio nieuwspagina
Opiniepagina
VariapaginaAanrijding in Daalsetunnel
Gepubliceerd: 2008-04-25
door: StadsredactieMeerdere auto’s zijn donderdagavond betrokken geweest bij een aanrijding in de Daalsetunnel. Rond 20.00 uur reed een 21-jarige automobilist op het Westplein over de rechter rijstrook in de richting van de Daalsetunnel. Over de linker rijstrook reed in dezelfde richting een 44-jarige automobilist. In de bocht naar de Daalsetunnel verloor de 21-jarige Utrechter de macht over het stuur en botste tegen de rechterkant van de auto van de 44-jarige plaatsgenoot. Door de aanrijding schoot de laatste over de middengeleider, belandde op de rijbaan voor het tegemoetkomende verkeer en botste daar tegen een 34-jarige automobilist uit Utrecht.

De 21-jarige Utrechter schoot ook de middengeleider op, botste tegen de betonnen paal van de tunnel en kwam uiteindelijk op de linkerrijbaan (in de richting van het Paardenveld) tot stilstand. Vervolgens vloog zijn auto in brand. Hij kon tijdig uit zijn auto komen en door een passerende automobilist werd eerste hulp verleend.

De man werd met pijn in zijn rug en borst per ambulance naar het UMC gebracht. Daar bleek dat hij enkele kneuzingen had opgelopen, maar hij mocht na onderzoek het ziekenhuis verlaten. De brandweer bluste de autobrand. De overige betrokken bleven ongedeerd.© 2007-2012 AllesoverUtrecht