woensdag 23 oktober 2019
Versie 3.00.0
  Uw dagelijkse dosis Domstadnieuws!


Aanmelden Mijn AOU

Van Muziekcentrum tot winkelgebouw en Muziekpaleis
Webcam Overzicht

Politiekpagina
Nieuwspagina
Meer nieuwspagina
Regio nieuwspagina
Opiniepagina
VariapaginaGezamenlijk werkgeversloket 1 mei van start
Gepubliceerd: 2008-04-16
door: Stadsredactie

De gemeente Utrecht gaat per 1 mei met CWI en UWV samenwerken in één werkgeversloket. Werkgevers en branche- en sectorverenigingen uit Utrecht en omgeving die vragen hebben over werving en plaatsing van vacatures, leerbanen en stageplaatsen hebben dan één aanspreekpunt en hoeven niet meer diverse instanties af.

Tijdens de ‘Carrièrebeurs 45+ Werkt!’ in de Jaarbeurs op 21 april tekent wethouder Marka Spit van Sociale en Economische Zaken de samenwerkingsovereenkomst met betrokken partijen. Spit wil met het loket het werkgevers gemakkelijker maken om aan goed personeel te komen. Ook vergroot het loket de kansen voor werkzoekenden en scholieren op een baan of een (leer)werkplaats.”

In het werkgeversloket werken medewerkers van het CWI, UWV, ROC Midden Nederland, ROC ASA, werkgeversvertegenwoordigers en het gemeentelijk Matchbureau met elkaar samen. Doel is een actieve en servicegerichte benadering van werkgevers in Utrecht en de regio. Werkgevers krijgen één contactpersoon in plaats van één contactpersoon per organisatie. Het werkgeversloket komt op drie locaties: CWI Zuid aan ’t Goylaan, CWI Noord aan de Willem Dreeslaan en CWI Leidsche Rijn.© 2007-2012 AllesoverUtrecht