woensdag 23 oktober 2019
Versie 3.00.0
  Uw dagelijkse dosis Domstadnieuws!


Aanmelden Mijn AOU

Van Muziekcentrum tot winkelgebouw en Muziekpaleis
Webcam Overzicht

Politiekpagina
Nieuwspagina
Meer nieuwspagina
Regio nieuwspagina
Opiniepagina
VariapaginaPolitie valt theehuis binnen
Gepubliceerd: 2008-04-09
door: Stadsredactie

De politie heeft dinsdagavond een inval gedaan in theehuis Elouafaa en de woning erboven aan de Croeselaan. Dit gebeurde op grond van informatie over handel in verdovende middelen. Tijdens de inval waren 18 mensen in het pand aanwezig. Na legitimatie konden 12 mensen het pand weer verlaten. Eén persoon kon zich niet legitimeren en vijf personen hadden verdovende middelen bij zich. Deze zes mensen, onder wie een leidinggevende, zijn aangehouden.

Bij de doorzoeking in het theehuis trof de politie geen verdachte goederen of drugs aan. Wel hadden enkele bezoekers drugs bij zich. In de woning boven de horecagelegenheid werd wel drugs gevonden, enkele tientallen kilo’s hasj en een flink geldbedrag. Het geld en de hasj zijn inbeslaggenomen en de huurder aangehouden.

De in totaal zeven aangehouden personen zijn overgebracht naar het politiebureau voor verhoor. Zes verdachten zijn in verzekering gesteld en één verdachte, die illegaal in Nederland verbleef, is overgedragen aan de Vreemdelingenpolitie. De recherche onderzoekt de zaak. Op last van de burgemeester is de horecagelegenheid voor onbepaalde tijd gesloten
© 2007-2012 AllesoverUtrecht