donderdag 24 oktober 2019
Versie 3.00.0
  Uw dagelijkse dosis Domstadnieuws!


Aanmelden Mijn AOU

Van Muziekcentrum tot winkelgebouw en Muziekpaleis
Webcam Overzicht

Politiekpagina
Nieuwspagina
Meer nieuwspagina
Regio nieuwspagina
Opiniepagina
VariapaginaSkate Parade begint nieuw seizoen
Gepubliceerd: 2008-04-28
door: StadsredactieKomende vrijdag begint het nieuwe seizoen voor de Utrechtse Skate Parade. Burgemeester Aleid Wolfsen lost het startschot om 20:00 uur op het Lucasbolwerk. Dat is het nieuwe startpunt van de wekelijkse Skate Parade. Tot vorig jaar was dat het Jaarbeursplein maar daar kon het niet langer vanwege de werkzaamheden in het Stationsgebied.

Aan de Skate Parade doen tijdens het seizoen, afhankelijk van de weersomstandigheden, tot 350 skaters mee. Ze slingeren iedere keer in twee uur tijd een andere route van circa 20 kilometer door de stad. Voorop rijdt een Hummer met een dj.

De skate parade is voor iedereen die het leuk vindt om te skaten in een grote groep onder begeleiding van live dj's. Het tempo is niet te hoog en daarom prima geschikt voor de recreatieve skaters. Voor de veiligheid van alle deelnemers wordt de skatetocht begeleid door politie en verkeersregelaars.

Deelname is gratis en van te voren aanmelden is niet nodig.
Bij regen of een nat wegdek gaat de tocht om veiligheidsredenen niet door. Meer info: www.u-skateparade.nl.© 2007-2012 AllesoverUtrecht