woensdag 23 oktober 2019
Versie 3.00.0
  Uw dagelijkse dosis Domstadnieuws!


Aanmelden Mijn AOU

Van Muziekcentrum tot winkelgebouw en Muziekpaleis
Webcam Overzicht

Politiekpagina
Nieuwspagina
Meer nieuwspagina
Regio nieuwspagina
Opiniepagina
VariapaginaVerkeerspleinen afgesloten
Gepubliceerd: 2008-04-25
door: Stadsredactie

Langzaam rijdend en stilstaand verkeer vrijdagavond in Oog in Al.

Langzaam rijdend en stilstaand verkeer vrijdagavond in Oog in Al.De operatie om het Westplein en het 24 Oktoberplein af te zetten heeft vrijdagavond een dik uur geduurd. In dat uur nam de verkeersdrukte in de Daalsetunnel en de Vleutenseweg fors toe maar grote problemen deden zich niet voor. Ook Oog in Al stond vol langzaam rijdend en stilstaand verkeer in de richting 24 Oktoberplein. Vooral daar ergerden automobilisten (en waarschijnlijk ook buurtbewoners) zich blauw omdat de stoplichten op het 24 Oktober bleven werken terwijl er verder, op wat overstekende fietsers na, geen enkel ander verkeer op het plein was.

De eerder door de gemeente verstrekte informatie rond de afsluiting van het Westplein en het 24 Oktoberplein bleek niet te kloppen. Verkeer van de Croeselaan naar de Vleutenseweg vice versa is dit weekend wél mogelijk en dat geldt ook voor verkeer vanuit Oog in Al naar de Martin Luther Kinglaan. Donderdag meldde de gemeente nog dat er op beide pleinen helemaal geen verkeer mogelijk zou zijn.

De afsluiting van het West- en 24 Oktoberplein duurt tot maandagochtend 5.00 uur. Tot dat tijdstip worden rijstroken, verkeerslichten en wegwijzers aangepast vanwege de werkzaamheden de komende maanden aan de Graadt van Roggenweg en de Weg der Verenigde Naties.© 2007-2012 AllesoverUtrecht