vrijdag 19 juli 2019
Versie 3.00.0
  Uw dagelijkse dosis Domstadnieuws!


Aanmelden Mijn AOU

Van Muziekcentrum tot winkelgebouw en Muziekpaleis
Webcam Overzicht

Politiekpagina
Nieuwspagina
Meer nieuwspagina
Regio nieuwspagina
Opiniepagina
Variapagina


Ad van Liempt in RvC FC Utrecht
Gepubliceerd: 2008-11-07
door: Stadsredactie TvdB

De trouwe supporter van Vak P, Ad van Liempt, wordt lid van de Raad van Commissarissen van FC Utrecht. Hij gaat als toezichthouder zich onder meer met mediazaken bezighouden.

De in Nieuwegein wonende Van Liempt is goed bekend met het voetbal in Utrecht. Hij schreef eerder dit jaar een boek over de 'bloedstollendste competitie' die het betaald voetbal heeft gekend en dat was het voetbalseizoen 1957-1958 toen het Utrechtse DOS landskampioen werd.

De 59-jarige Van Liempt is een sportliefhebber en is in de jaren tachtig medewerker geweest van het televisieprogramma Studio Sport. Daarna ging hij werken voor het actualiteitenprogramma Nova en de laatste tien jaar is hij betrokken bij het geschiedenisprogramma Andere Tijden dat hij zelf heeft bedacht en ontwikkeld.

Van Liempt werkte lange tijd voor het Utrechts Nieuwsblad voordat hij bij de televisie ging werken. In het AD/Utrechts Nieuwsblad schrijft hij met zijn oud-collega's Ton de Ruiter en Hans van Echtelt mee aan een column onder de titel Vak P dat gaat over FC Utrecht. Met die column stopt hij nu, maar in vak P blijft hij bij zijn vrienden naar de wedstrijden kijken.


 meer >© 2007-2012 AllesoverUtrecht