donderdag 22 augustus 2019
Versie 3.00.0
  Uw dagelijkse dosis Domstadnieuws!


Aanmelden Mijn AOU

Van Muziekcentrum tot winkelgebouw en Muziekpaleis
Webcam Overzicht

Politiekpagina
Nieuwspagina
Meer nieuwspagina
Regio nieuwspagina
Opiniepagina
Variapagina


Dance4Life in Jaarbeurs
Gepubliceerd: 2008-11-25
door: Stadsredactie JvS

Komende zaterdag vindt in de Jaarbeurs het tweejaarlijkse dansfestijn Dance4Life plaats. Op hetzelfde moment dansen ook in achttien andere landen tienduizenden jongeren. Tijdens het evenement in de Jaarbeurs zal er een live-verbinding tot stand worden gebracht met meer dan tien Dance4Life-landen, waaronder Duitsland, Groot-Brittannië, Mexico, de USA en Zuid-Afrika.

Dance4Life is de internationale organisatie die zich met jongeren inzet om hiv/aids tegen te gaan. Dance4Life Nederland is de jongerenpartner van Stop Aids Now!

Ruim 10.000 scholieren die tenminste 50 euro hebben ingezameld, swingen er op los met onder andere Tiësto, The Partysquad, eliZe, Lange Frans & Baas B. De presentatie is in handen van Dance4Life-ambassadeurs, waaronder Giel Beelen.

Ook zijn er optredens van dansgezelschappen als het Internationaal Danstheater, Brotherhood4Real en Grupo Capoeira Brazil. De NOS doet zaterdag tussen 20.55 en 21.53 uur uitgebreid verslag op Nederland 3. TMF maakt een compilatie van de hoogtepunten en zendt dat uit op Wereld Aids dag, maandag 1 december.


 meer >© 2007-2012 AllesoverUtrecht