maandag 19 augustus 2019
Versie 3.00.0
  Uw dagelijkse dosis Domstadnieuws!


Aanmelden Mijn AOU

Van Muziekcentrum tot winkelgebouw en Muziekpaleis
Webcam Overzicht

Politiekpagina
Nieuwspagina
Meer nieuwspagina
Regio nieuwspagina
Opiniepagina
Variapagina


Dode Ondiep volgens insiders afrekening
Gepubliceerd: 2008-11-09
door: Stadsredactie WdH

De 27-jarige man die door de politie zaterdagnacht dood in zijn woning aan de Ondiepse Olmstraat werd gevonden is volgens bekenden vermoord. Een zogenaamde afrekening in het criminele circuit. De politie kan niets bevestigen en doet onderzoek.

Agenten kwamen kort na 2.30 uur zaterdagnacht ter plaatse na een telefoontje dat er werd geschoten aan de Olmstraat. De agenten hoorden schoten, zagen personen in het huis, maar gingen de woning niet binnen. Er werd gewacht op een arrestatieteam dat rond 4.00 uur arriveerde.

De politie hield wel de woning in de tussentijd in de gaten. Het arrestatieteam trof geen dader(s) aan, maar wel het levenloze lichaam van de 27-jarige man. Maandag kan de politie vertellen wat er wel werd ondernomen in de anderhalf uur voordat het arrestatieteam arriveerde. Volgens de woordvoerder is er niet met bijvoorbeeld een megafoon contact gezocht met de personen in de woning.

Zondag en maandag wordt in de woning van het slachtoffer onderzoek gedaan naar mogelijke sporen. Er zijn geen sporen van geweld op het lichaam aangetroffen. Sectie moet uitwijzen wat de doodsoorzaak is geweest, zo laat de politie weten.


 meer >© 2007-2012 AllesoverUtrecht