vrijdag 19 juli 2019
Versie 3.00.0
  Uw dagelijkse dosis Domstadnieuws!


Aanmelden Mijn AOU

Van Muziekcentrum tot winkelgebouw en Muziekpaleis
Webcam Overzicht

Politiekpagina
Nieuwspagina
Meer nieuwspagina
Regio nieuwspagina
Opiniepagina
Variapagina


Kort politienieuws zondag 23 november
Gepubliceerd: 2008-11-23
door: Stadsredactie JvS



De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een alcoholcontrole uitgevoerd op de Marnixlaan en de Albert Schweitzerdreef. Van de 398 bestuurders die moesten blazen hadden er vier te veel op.

Vandalen hebben zaterdag in alle vroegte in Hoog Catharijne een glazen zijplaat van een roltrap vernield. De politie wist de vier daders te achterhalen aan de hand van beelden van beveiligingscamera´s. Het waren inwoners van Tiel en Culemborg in de leeftijd van 17 tot 24 jaar.

Een 60-jarige voetganger uit Tilburg is zaterdagmiddag in het ziekenhuis beland nadat hij op het Janskerkhof was aangereden door een fietser. Het ongeval vond plaats op het fietspad. De Tilburger liep schouderletsel op.

Een 20-jarige Utrechter heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag meerdere bekeuringen opgelopen. De politie had hem op de Kloosterlaan aangehouden vanwege te hard rijden. Tijdens het uitschrijven van de bon bleek dat de auto van de man voorzien was van valse kentekenplaten. En omdat de man een grote mond opzette tegen de agenten kreeg hij ook waarvoor een bon.






 meer >



© 2007-2012 AllesoverUtrecht