donderdag 22 augustus 2019
Versie 3.00.0
  Uw dagelijkse dosis Domstadnieuws!


Aanmelden Mijn AOU

Van Muziekcentrum tot winkelgebouw en Muziekpaleis
Webcam Overzicht

Politiekpagina
Nieuwspagina
Meer nieuwspagina
Regio nieuwspagina
Opiniepagina
Variapagina


Kort politienieuws zondag 30 november
Gepubliceerd: 2008-11-30
door: Stadsredactie JvSEen snackbar op de Molenpolder in Veldhuizen was vrijdagavond het toneel van een gewapende overval. Een medewerker werd rond 21.30 uur met een vuurwapen bedreigd en moest toezien hoe de overvaller een greep deed in de kassa. De man wist met een onbekend geldbedrag te ontkomen. De politie zoekt getuigen.

De politie heeft 783 kilo illegaal vuurwerk in beslag genomen in een pand aan het Veldzigt op bedrijventerrein Oudenrijn. Een 38-jarige man uit De Meern is aangehouden. Hij zei dat de partij vuurwerk bestemd was voor privégebruik. De politie was bij het bedrijf gaan kijken na een tip over de aanwezigheid van een hennepkwekerij. Die is niet aangetroffen.

Op de Korte Minrebroederstraat zijn in de nacht van zaterdag op zondag circa twintig personen met elkaar op de vuist geweest. Bij aankomst van de politie ging een aantal vechtersbazen, zowel mannen als vrouwen, er vandoor. Agenten wisten de resterende ruziemakers te scheiden. Een 27-jarige man uit Maarssen was gewond geraakt. Hij zou op zijn gezicht geslagen zijn met een ketting en werd overgebracht naar het Oudenrijnziekenhuis. De vermoedelijke dader, een 21-jarige man uit Maarssen, werd later in de omgeving aangehouden.

De politie heeft vrijdagmiddag een grote verkeerscontrole gehouden aan de Laan van Maarschalkerweerd. In totaal werden 120 auto’s gecontroleerd. Dat leverde 45 keer een proces-verbaal op, vooral voor het niet-handsfree bellen en voor het rijden door rood.

Een groep jongeren heeft vrijdag rond 10.00 uur trammelant lopen schoppen in een stadsbus op de Vleutenseweg. Ze zouden vernielingen hebben gepleegd en één jongen had de bestuurder van de bus van lijn 28 beledigd. De 15-jarige knaap werd door een getuige herkend zodat de politie hem later kon aanhouden op zijn school.


 meer >© 2007-2012 AllesoverUtrecht