donderdag 22 augustus 2019
Versie 3.00.0
  Uw dagelijkse dosis Domstadnieuws!


Aanmelden Mijn AOU

Van Muziekcentrum tot winkelgebouw en Muziekpaleis
Webcam Overzicht

Politiekpagina
Nieuwspagina
Meer nieuwspagina
Regio nieuwspagina
Opiniepagina
Variapagina


Lucht voor fietsparkeerders Vredenburg
Gepubliceerd: 2008-11-14
door: Stadsredactie WdH

Met de webcam van Allesoverutrecht (zie homepage) kan live over de schutting worden gekeken. Vanaf zaterdag naar fietsen!

Met de webcam van Allesoverutrecht (zie homepage) kan live over de schutting worden gekeken. Vanaf zaterdag naar fietsen!

Vanaf zaterdag kunnen fietsers weer gebruik maken van het terrein achter de bouwschutting langs het Vredenburg. Nu de sloopwerkzaamheden aan het Muziekcentrum gereed zijn en de bouwplaats voor het winkelgebouw van Corio nog niet direct hoeft ingericht, kunnen de feestinkopen soepeler verlopen.

Op zaterdagen is de gratis fietsenstalling geopend van 9.00 tot 19.00 uur en op de koopzondagen van 12.00 tot 19.00 uur. De stalling is onbewaakt en voor wie zondag te laat zijn of haar fiets ophaalt, die kan zich de zaterdag erop vanaf 9.uur pas melden.

Wethouder Harm Janssen (Stationsgebied) komt hiermee zijn belofte na om de belangen van de fietsers zoveel mogelijk tegemoet te komen als daarvoor mogelijkheden zijn. Als Corio de bouwplaats gaat inrichten, zullen de bouwhekken weer worden gesloten. “Maar, tijdens de Sinterklaas en Kerstinkopen is er nu lucht voor de vele fietsparkeerders rond het Vredenburg.”


 meer >© 2007-2012 AllesoverUtrecht