maandag 19 augustus 2019
Versie 3.00.0
  Uw dagelijkse dosis Domstadnieuws!


Aanmelden Mijn AOU

Van Muziekcentrum tot winkelgebouw en Muziekpaleis
Webcam Overzicht

Politiekpagina
Nieuwspagina
Meer nieuwspagina
Regio nieuwspagina
Opiniepagina
Variapagina


Weekeinde vol tassenroof
Gepubliceerd: 2008-11-10
door: Stadsredactie WdHDe Utrechtse politie waarschuwt voor een aantal gewelddadige tassenrovers. Vrijdag en zaterdag werden vier vrouwen hardhandig van hun tas geroofd.

Vrijdagavond tegen 23.00 uur was het raak aan de Mozartlaan (Oog in Al). Daar werd een 27-jarige vrouw uit Utrecht van haar tas beroofd. Ze hield de tas zo stevig vast dat ze 20 meter werd meegesleurd door de dieven op een scooter. De daders waren rond de 18 tot 20 jaar oud, hadden een licht getint uiterlijk en een normaal postuur.

Zaterdagmorgen rond 4.00 uur werd een 28-jarige vrouw uit Utrecht belaagd op de Bemuurde Weerd (Centrum). Een man met een Noord-Afrikaans uiterlijk sprong voor haar fiets waardoor de vrouw ten val kwam. De man roofde haar tas en sloeg haar twee keer met een vuist in haar gezicht. De dader is ongeveer 20 jaar oud, heeft een Noord-Afrikaans uiterlijk, tenger postuur, kort zwart haar en een smal gezicht.

Zaterdagmiddag rond 13:00 uur is een 25-jarige vrouw uit Breda met geweld van haar handtas beroofd op de Oeral (Lunetten). Zij werd met geweld tegen de grond gewerkt. De dader was tussen de 18 en 20 jaar oud, heeft een Noord-Afrikaans uiterlijk en een tenger postuur.

Zaterdagavond rond half 19.30 uur is een 75-jarige vrouw uit Utrecht op de Aziëlaan (Kanaleneiland) beroofd van haar tas. In de hal van een flat hield een man de deur voor de vrouw open, waarna hij haar volgde en hard duwde. De vrouw viel en na een korte worsteling roofde de man haar tas. De is ongeveer 20 jaar oud, blank 1,65 m en draag een blauwe jas tot iets over de heup. meer >© 2007-2012 AllesoverUtrecht