maandag 19 augustus 2019
Versie 3.00.0
  Uw dagelijkse dosis Domstadnieuws!


Aanmelden Mijn AOU

Van Muziekcentrum tot winkelgebouw en Muziekpaleis
Webcam Overzicht

Politiekpagina
Nieuwspagina
Meer nieuwspagina
Regio nieuwspagina
Opiniepagina
Variapagina


Dode door stunten Griftpark
Gepubliceerd: 2008-09-10
door: Stadsredactie WdHEen scooterrijder is woensdagavond om het leven gekomen na een ongeluk bij het Griftpark. Rond 19.30 kreeg de politie melding dat een aantal motorscooterrijders aan het stunten was bij het Griftpark. Een van deze stunters raakte gewond en overleed korte tijd later in het ziekenhuis aan zijn verwondingen.

De politie kan weinig bijzonderheden melden over de feiten en omstandigheden rond het ongeval. Er zou zich een groep motorscooters hebben verzameld bij het Griftpark om te stunten. Hoe een van de scooterrijders ten val kwam, is niet bekend. De verkeersdienst doet onderzoek naar het ongeluk. Mogelijk is een automobilst betrokken. Er is een auto in beslag genomen en de bestuurder is gearresteerd. Mogelijk filmde die het ongeval, maar mogelijk was er meer betrokkenheid.

De Utrechtse politie is op zoek naar getuigen die iets over de feiten en omstandigheden kunnen vertellen die tot het dodelijke ongeval dit hebben geleid. Over leeftijd en woonplaats van het slachtoffer kon de politie nog geen mededelingen doen.
© 2007-2012 AllesoverUtrecht