vrijdag 19 juli 2019
Versie 3.00.0
  Uw dagelijkse dosis Domstadnieuws!


Aanmelden Mijn AOU

Van Muziekcentrum tot winkelgebouw en Muziekpaleis
Webcam Overzicht

Politiekpagina
Nieuwspagina
Meer nieuwspagina
Regio nieuwspagina
Opiniepagina
Variapagina


Kort politienieuws dinsdag 16 september
Gepubliceerd: 2008-09-16
door: Stadsredactie JvSEen horecagelegenheid aan de Twijnstraat is maandagavond beroofd door twee mannen. Ze kwamen tegen 22.00 uur de zaak binnen en wilden wat bestellen. Kort daarna bedreigden ze het personeel met een mes. Ze gingen er vandoor met de inhoud van de kassa. De politie hield kort na de overval twee 18-jarige mannen aan maar die bleken er niets mee te maken te hebben. De echte daders zijn nog spoorloos.

Een dronken bestuurder van een voormalige ambulance met een aanhanger erachter is in de nacht van maandag op dinsdag van de A2 gehaald. Volgens de politie slingerde de man over drie rijstroken. De 33-jarige bestuurder kreeg naast een rijverbod een boete van 1000 euro, die hij direct moest betalen.

Op de Cartesiusweg is maandagmiddag een bestelbus achterop een andere auto geknald. Rond 14.20 uur schoot de 67-jarige bestuurder uit Houten in zijn geleende bus met zijn voet van het rempedaal. De 65-jarige bestuurder van de aangereden wagen liep nekletsel op.© 2007-2012 AllesoverUtrecht