donderdag 22 augustus 2019
Versie 3.00.0
  Uw dagelijkse dosis Domstadnieuws!


Aanmelden Mijn AOU

Van Muziekcentrum tot winkelgebouw en Muziekpaleis
Webcam Overzicht

Politiekpagina
Nieuwspagina
Meer nieuwspagina
Regio nieuwspagina
Opiniepagina
Variapagina


Kort politienieuws donderdag 25 september
Gepubliceerd: 2008-09-25
door: Stadsredactie JvSOp de St. Josephlaan vond woensdagavond een aanrijding tussen en auto en een fietser plaats. Hierbij raakte de fietser gewond en reed de bestuurster van de auto door. De jongen was ter hoogte van het spoorviaduct de weg opgereden en geschept door de automobiliste. Passanten boden hem eerste hulp in afwachting van een ambulance. Hij is met rugletsel overgebracht naar een ziekenhuis. Aan de hand van het kenteken van de wagen is de bestuurster later aangehouden op de Teherandreef. Ze verklaarde dat ze de aanrijding wel had gemerkt maar dat ze niet had gezien dat de jongen op straat lag.

Op de Voorstraat heeft een man woensdagavond een gestolen fiets aan een agent in burger te koop aangeboden. De 31-jarige verkoper werd aangehouden en meegenomen naar het bureau. Op dezelfde Voorstraat hield de politie woensdagavond een overlastcontrole. Dit naar aanleiding van voortdurende klachten uit de buurt over overlast. Acht personen werden aangehouden waarvan vier voor het drinken van alcohol op straat, één voor baldadigheid, een voor openbaar dronkenschap, een voor hinderlijk ophouden en een voor het te koop aanbieden van een gestolen fiets. Deze man was bovendien veelpleger en ongewenst vreemdeling. Hij is ingesloten. Een man die alcohol dronk op straat had nog zeven vonnissen open staan. Ook hij is ingesloten. Eén man kon zich niet legitimeren en werd overgedragen aan de Vreemdelingenpolitie.

De politie heeft woensdagavond op de Pablo Picassostraat een 16-jarige jongen aangehouden, die zonder licht in een auto reed. De jongen had de auto zonder toestemming meegenomen van een vriend.

Personeel van een supermarkt in winkelcentrum Kanaleneiland heeft woensdag drie winkeldievegges aangehouden. Op beelden van de beveiligingscamera’s was te zien dat de 13-jarige meisjes hun tassen volstopten met goederen uit de winkel. Ze zijn overgedragen aan de politie, die de ouders op de hoogte bracht. De meisjes krijgen een HALT-straf.

In een woning aan de Adelboldstraat heeft de politie woensdagmorgen een hennepkwekerij met honderd planten ontdekt en ontmanteld. De stroom was illegaal afgetapt. De politie weet wie de eigenaar is en zal hem later aanhouden.

Op de Franciscusdreef heeft de politie woensdag 24 september 18 automobilisten bekeurd die over de busbaan reden. Ook kregen drie automobilisten een bekeuring voor mobiel bellen tijdens het rijden, het negeren van het rode licht en rijden zonder rijbewijs.© 2007-2012 AllesoverUtrecht