donderdag 22 augustus 2019
Versie 3.00.0
  Uw dagelijkse dosis Domstadnieuws!


Aanmelden Mijn AOU

Van Muziekcentrum tot winkelgebouw en Muziekpaleis
Webcam Overzicht

Politiekpagina
Nieuwspagina
Meer nieuwspagina
Regio nieuwspagina
Opiniepagina
Variapagina


Kort politienieuws woensdag 3 september
Gepubliceerd: 2008-09-03
door: Stadsredactie JvSEen 49-jarige man heeft dinsdagmiddag in de omgeving van de Oranjerivierdreef diverse mensen met een mes bedreigd. Toen de politie arriveerde was de Utrechter al vertrokken. Getuigen wisten te vertellen waar de man woonde. De politie hield hem aan bij zijn woning aan de Ivoordreef.

Een 27-jarige winkeldief heeft dinsdagmiddag voor de nodige commotie gezorgd in winkelcentrum Kanaleneiland. De man was betrapt en aangesproken door een beveiligingsmedewerker. Om te ontkomen gaf hij zijn hond opdracht de beveiliger te bijten. De politie wist de maan aan de hand van zijn signalement te achterhalen en hield hem op de Marshalllaan aan. Of de beveiliger daadwerkelijk gebeten is, vermeldt het verhaal van de politie niet.

Een 44-jarige man uit Boskoop is dinsdagmiddag op de Griffioenlaan gewond geraakt bij een aanrijding tussen twee auto’s. De had afgeremd toen hij een stoplicht naderde. Een 34-jarige bestuurder uit Soest, die achter hem aanreed, zag dat te laat en botste achterop de wagen van de Boskoper. Die moest met nekletsel naar een ziekenhuis.© 2007-2012 AllesoverUtrecht