vrijdag 19 juli 2019
Versie 3.00.0
  Uw dagelijkse dosis Domstadnieuws!


Aanmelden Mijn AOU

Van Muziekcentrum tot winkelgebouw en Muziekpaleis
Webcam Overzicht

Politiekpagina
Nieuwspagina
Meer nieuwspagina
Regio nieuwspagina
Opiniepagina
Variapagina


Kort politienieuws zondag 14 september
Gepubliceerd: 2008-09-14
door: Stadsredactie JvSEen 44-jarige vrouw is zaterdagavond laat 200 meter meegesleurd door een tasjesdief. De vrouw liep met haar fiets aan de hand over de Duifstraat toen ze ingehaald werd door twee jongens op scooters. Een van de twee pakte de tas van de vrouw. Omdat ze niet losliet werd ze 200 meter meegesleurd tot de kruising met de Nieuwe Koekoeksstraat. De vrouw liep een flinke hoofdwond en nekletsel op en is overgebracht naar het Diakonessenhuis. De politie zoekt de daders en getuigen.

Bij Tivoli de Helling heeft de politie in de nacht van zaterdag op zondag honden ingezet bij de aanhouding van vier mannen. Een van hen had de portier van de Helling geslagen. Toen agenten deze 20-jarige inwoner van Nieuwegein wilden aanhouden begonnen zijn vrienden zich ermee te bemoeien. De 20-jarige portier raakte gewond aan zijn gezicht.

In een horecagelegenheid aan het Janskerkhof heeft in de nacht van zaterdag op zondag een 31-jarige man een 19-jarige man een glas in het gezicht geduwd. Het slachtoffer moest met snijwonden in zijn gezicht naar een ziekenhuis. Agenten hielden de dader aan.© 2007-2012 AllesoverUtrecht