zondag 25 augustus 2019
Versie 3.00.0
  Uw dagelijkse dosis Domstadnieuws!


Aanmelden Mijn AOU

Van Muziekcentrum tot winkelgebouw en Muziekpaleis
Webcam Overzicht

Politiekpagina
Nieuwspagina
Meer nieuwspagina
Regio nieuwspagina
Opiniepagina
Variapagina


Kort politienieuws zondag 7 september
Gepubliceerd: 2008-09-07
door: Stadsredactie JvSTijdens een vechtpartij in de nacht van vrijdag op zaterdag is een 37-jarige Amsterdammer diverse malen met een mes in zijn rug gestoken. De politie hield een 24-jarige Rotterdammer aan als verdachte. Beide mannen waren behoorlijk dronken. Hoe het slachtoffer er aan toe is, is niet bekend.

Een 77-jarige fietser uit Maarssen is zaterdag op de Ds. Abernathylaan bij de Meernbrug onwel geworden en ongelukkig ten val gekomen. De man begon volgens een getuige te slingeren en raakte tijdens zijn val een lichtmast. Het slachtoffer is met onbekend hoofdletsel naar een ziekenhuis gebracht.

Twee Utrechters zijn zaterdagavond tegen de lamp gelopen met een gestolen scooter. De politie hield de bestelwagen van de 18-jarige man en de 20-jarige vrouw aan op de Albatrosbrug vanwege een defect achterlicht. In de wagen lag een scooter die als gestolen te boek stond.

Op het terrein van Sportpark Welgelegen aan de Grebbeberglaan is in de nacht van zaterdag op zondag een bestelwagen uitgebrand. De auto stond naast een papiercontainer, die ook vlam vatte. De politie gaat uit van brandstichting.

De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag aan de Kruiswortel in De Meern drie jongens aangehouden die een autokraak hadden gepleegd. De politie kwam ze op het spoor op basis van hun signalement. De knapen, in de leeftijd van 16 tot 18 jaar en afkomstig uit Vleuten en De Meern, hadden ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Wolweverslaan.

Vier jongens zijn zaterdagavond in het politiebureau beland nadat zij bij winkelcentrum Overvecht volgens een getuige iemand een vuurwapen hadden getoond. De getuige belde de politie die de jongens aanhield. Op het bureau bleek het om een plastic nepwapen te gaan. De jongens in de leeftijd van 15 tot 20 jaar kregen een proces-verbaal.

De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een fietser van de A28 geplukt. De 28-jarige inwoner van Zeist reed over de vluchtstrook ter hoogte van De Uithof. De man moest mee naar het bureau, waar bleek dat hij te veel gedronken had.© 2007-2012 AllesoverUtrecht