vrijdag 19 juli 2019
Versie 3.00.0
  Uw dagelijkse dosis Domstadnieuws!


Aanmelden Mijn AOU

Van Muziekcentrum tot winkelgebouw en Muziekpaleis
Webcam Overzicht

Politiekpagina
Nieuwspagina
Meer nieuwspagina
Regio nieuwspagina
Opiniepagina
Variapagina


Utrecht laatste na verlies in Groningen
Gepubliceerd: 2008-09-14
door: Stadsredactie Tom Staal

Krijgt Van Hanegem Boussaboun nog aan het scoren?

Krijgt Van Hanegem Boussaboun nog aan het scoren?

Ali Boussaboun, Simon Cziommer, Mihai Nesu en Vito Wormgoor konden dit competitieduel wél starten in de basis. Veel haalde dat echter niet uit. Een 2-0 zege van FC Groningen was zondag in Groningen het resultaat.

Voor de Utrecht-fan viel er niets tot weinig te genieten. Zo staat Boussaboun nog steeds op nul doelpunten. In het seizoen 2006/2007 speelde hij na de winterstop als spits voor FC Utrecht, ook toen wist hij niet eenmaal te scoren.

FC Groningen kwam op voorsprong door een doelpunt in de 35e minuut van Granqvist. Deze mocht op zijn elfendertigst vanaf eigen helft richting het vijandige doel dribbelen om ter hoogte van het strafschopgebied de bal in de bovenhoek te plaatsen.

Het tweede doelpunt viel in de 61e minuut. Met het hoofd zette Marcus Berg de eindstand op het scorebord. Utrecht deed niet veel terug. De strijdlust die we van de Domstedelingen gewend zijn, was nergens te bekennen. Op van Hanegem rust de loodzware taak om van het team een hechte ploeg te maken én om Boussaboun aan het scoren te krijgen.

Vooralsnog draagt Utrecht met nul punten de rode lantaarn. Volgende week komt het goed draaiende Willem II op bezoek in de Galgenwaard, voor FC Utrecht de uitgelezen mogelijkheid om de supporters te geven wat ze verdienen: ‘Bloed, Zweet en drie punten’.© 2007-2012 AllesoverUtrecht