vrijdag 19 juli 2019
Versie 3.00.0
  Uw dagelijkse dosis Domstadnieuws!


Aanmelden Mijn AOU

Van Muziekcentrum tot winkelgebouw en Muziekpaleis
Webcam Overzicht

Politiekpagina


Opiniepagina
VariapaginaChauffeur geslagen, bus van de weg
Gepubliceerd: 2009-08-21
door: Stadsredactie JvSEen 49-jarige chauffeur van een streekbus is donderdagavond mishandeld door een vrouwelijke passagier. Ze gaf de chauffeur een vuistslag tegen zijn hoofd terwijl hij de bus bestuurde. Daarbij raakte de chauffeur hij buiten bewustzijn, waardoor de bus op de Lucasbrug tegen het hekwerk van de bushalte reed.

Agenten troffen de bus half op de busbaan, half op de stoep aan met een lekke band. In de bus zaten circa dertig passagiers, van wie niemand gewond was geraakt. Uit verklaringen van getuigen bleek dat een 27-jarige Utrechter de bus was ingestapt zonder zijn strippenkaart te laten afstempelen door de chauffeur. Die ging verhaal halen en stempelde uiteindelijk vier strippen af.

Een 23-jarige vrouw, die kennelijk bij de man hoorde, was het hiermee niet eens. Zij liep naar de chauffeur en probeerde een ongestempelde strippenkaart te stelen. Toen de chauffeur dit probeerde te beletten, kreeg hij de stomp tegen zijn hoofd. De politie hield alle drie betrokkenen aan om de zaak uit te zoeken.

In overleg met justitie werd de chauffeur even later weer in vrijheid gesteld. Het onderzoek wordt voortgezet.

Stuur dit bericht door!


 meer >© 2007-2012 AllesoverUtrecht