donderdag 22 augustus 2019
Versie 3.00.0
  Uw dagelijkse dosis Domstadnieuws!


Aanmelden Mijn AOU

Van Muziekcentrum tot winkelgebouw en Muziekpaleis
Webcam Overzicht

Politiekpagina


Opiniepagina
VariapaginaKort politienieuws dinsdag 11 augustus
Gepubliceerd: 2009-08-11
door: Stadsredactie JvSEen 41-jarige vrouw uit de Rivierenwijk heeft maandagochtend haar ex-vriend met een mes gestoken. De 45-jarige man uit Houten kon meerdere steken afweren en raakte slechts licht gewond aan zijn borst en arm. De man verklaarde dat hij spullen kwam ophalen bij de vrouw. Ze had de relatie met hem afgelopen weekend verbroken. De politie heeft de vrouw aangehouden. Nader onderzoek is gaande.

Een bewoonster van de Van Meursstraat (Majella) kreeg maandagavond problemen met een man die bij haar op bezoek was. De 29-jarige man uit Hilversum bedreigde en mishandelde haar en ging er vervolgens met haar laptop vandoor. De politie hield de man korte tijd later aan op de Spinozaweg.

Twee vrouwen zijn maandag met elkaar slaags geraakt op de Gansstraat. Een 37-jarige vrouw liep hevig bloedende hoofdwonden op, toen zij door haar 24-jarige opponente met een sleutelbos was geslagen. Zij moest voor behandeling naar een ziekenhuis. De 37-jarige vrouw is later op de Diamantweg aangehouden. Het probleem lag volgens de politie in de relationele sfeer.

De politie heeft dinsdagnacht een 25-jarige man aangehouden, die stond te plassen tegen de bloemenkraam op het Lucasbolwerk. De Amsterdammer gaf een naam op maar verklaarde dat hij zich niet kon identificeren. Dat bleek niet helemaal juist want toen hij zijn broekzakken op verzoek van de politie doorzocht om toch het een of andere pasje te vinden, viel zijn officiële ID op de grond.

Stuur dit bericht door!


 meer >© 2007-2012 AllesoverUtrecht