donderdag 22 augustus 2019
Versie 3.00.0
  Uw dagelijkse dosis Domstadnieuws!


Aanmelden Mijn AOU

Van Muziekcentrum tot winkelgebouw en Muziekpaleis
Webcam Overzicht

Politiekpagina


Opiniepagina
VariapaginaKort politienieuws maandag 10 augustus
Gepubliceerd: 2009-08-10
door: Stadsredactie JvSDe politie heeft zondag een bewoner van de Maanzaadstraat in Leidsche Rijn aangehouden op verdenking van diefstal of heling. Dat gebeurde na een tip over een grote hoeveelheid gestolen kleding in de woning van de man. Agenten troffen meerdere dozen en vuilniszakken aan met kleding. Aan alle kledingstukken zaten nog prijs- en merkkaartjes en op sommige goederen zaten nog alarmlabels.

Een 19-jarige vrouw uit Den Haag is zondagmorgen bekeurd omdat ze aan het wildplassen was op het Janskerkhof. Surveillerende agenten zagen de vrouw zitten en gaven haar een bekeuring. Omdat de vrouw de agenten uitschold moest ze mee naar het bureau.

Een 20-jarige Utrechter heeft zondag in alle vroegte in één keer drie bekeuringen gekregen. De man reed op een bromfiets over de Rodebrug en viel op omdat zijn duopassagier geen helm droeg. Op de Willem Hedastraat in Ondiep hielden agenten het tweetal na een korte achtervolging aan. De bestuurder identificeerde zich met een id-kaart die niet van hem was. Hij kreeg bekeuringen voor het opgeven van een valse naam, negeren van een stopteken en rijden zonder rijbewijs. De 53-jarige duopassagier kreeg een bekeuring omdat hij geen helm droeg.

Stuur dit bericht door!


 meer >© 2007-2012 AllesoverUtrecht