zondag 25 augustus 2019
Versie 3.00.0
  Uw dagelijkse dosis Domstadnieuws!


Aanmelden Mijn AOU

Van Muziekcentrum tot winkelgebouw en Muziekpaleis
Webcam Overzicht

Politiekpagina


Opiniepagina
VariapaginaKort politienieuws zondag 16 augustus
Gepubliceerd: 2009-08-16
door: Stadsredactie JvSEen 36-jarige man uit Nieuwegein heeft zich zaterdagmorgen een agent bedreigd en een agente getrapt en geknepen. Het incident vond plaats bij Tivoli De Helling, waar de man al problemen had gemaakt met een beveiligingsmedewerker. Er moesten uiteindelijk meerde politiemensen aan te pas komen om de Nieuwegeiner in te rekenen. De twee agenten hebben aangifte tegen de man gedaan.

Een 38-jarige Utrechter heeft zaterdag in een tram op de Graadt van Roggenweg zomaar een 45-jarige medepassagier uit Nieuwegein geslagen. Vervolgens raakten de twee in gevecht. De trambestuurder was tussenbeide gekomen en liep daarbij wat schrammen op. De politie hield de Utrechter aan.

Op de Kershoflaan is een 21-jarige Utrechter een 41-jarige inwoner van Doorn zaterdagavond met een stuk hout te lijf gegaan. De politie moest het tweetal uit elkaar halen. De mannen bleken al langer een conflict te hebben. De man uit Doorn heeft aangifte gedaan en de Utrechter moest mee naar het bureau.

De politie heeft zaterdagmorgen aan de Rooseveltlaan een hennepkwekerij ontmanteld. Dat gebeurde na een melding van geluidsoverlast. Toen agenten ter plaatse kwamen, roken zij een sterkte wietlucht. In de woning troffen ze 13 kilo toppen en 10 kilo hennepplanten aan. Een 19-jarige vrouw werd aangehouden.

Twee motorrijders zijn zaterdagavond in het ziekenhuis beland, nadat ze op de Taagdreef met elkaar in aanrijding waren gekomen. Het ongeluk ontstond toen een 62-jarige Utrechter linksaf sloeg op het moment dat hij ingehaald werd door een 20-jarige plaatsgenoot. De jongste liep een open beenbreuk op en de 62-jarige man had pijn in zijn rug.

Stuur dit bericht door!


 meer >© 2007-2012 AllesoverUtrecht