maandag 19 augustus 2019
Versie 3.00.0
  Uw dagelijkse dosis Domstadnieuws!


Aanmelden Mijn AOU

Van Muziekcentrum tot winkelgebouw en Muziekpaleis
Webcam Overzicht

Politiekpagina


Opiniepagina
VariapaginaNieuw woonzorgcentrum geopend
Gepubliceerd: 2009-08-19
door: Stadsredactie JvSBurgemeester Wolfsen heeft woensdag de officiële opening verricht van het nieuwe woonzorgcentrum De Drie Ringen aan de Kandinskystraat in ‘t Zand in Leidsche Rijn. De eerste bewoners wonen er al sinds april.

De Drie Ringen is een gezamenlijk project van de zorgorganisaties AxionContinu en Reinaerde en woningcorporatie Bo-Ex. AxionContinu biedt zorg en dienstverlening aan de bewoners van 51 appartementen en verpleeghuiszorg in zes appartementen. Reinaerde biedt gespecialiseerde zorg in 24 appartementen aan ouderen met een verstandelijke en lichamelijke beperking.

Wijkbewoners kunnen ook gebruik maken van de diensten van De Drie Ringen, zoals maaltijdvoorziening, ontspanning, zorg aan huis en zorgbemiddeling.

De komende jaren is De Drie Ringen het tijdelijk onderkomen van bewoners van De Wartburg in Oog in Al. Dit woonzorgcentrum wordt geheel gerenoveerd en verbouwd.

De naam De Drie Ringen is ontleend aan de drie verschillende vormen van zorg die worden aangeboden: de directe zorg- en dienstverlening aan de bewoners van de appartementen, de 24-uurs verpleeghuiszorg en Zorg aan Huis aan de inwoners van Leidsche Rijn.

Stuur dit bericht door!


 meer >© 2007-2012 AllesoverUtrecht