maandag 19 augustus 2019
Versie 3.00.0
  Uw dagelijkse dosis Domstadnieuws!


Aanmelden Mijn AOU

Van Muziekcentrum tot winkelgebouw en Muziekpaleis
Webcam Overzicht

Politiekpagina
Nieuwspagina
Meer nieuwspagina
Regio nieuwspagina
Opiniepagina
Variapagina


Geen nieuws bij FC Utrecht
Gepubliceerd: 2009-01-13
door: Stadsredactie WdH

De nieuwjaarstoespraak van FC Utrecht voorzitter Jan Willem van Dop bevatte geen nieuws. Maandag werd amper stil gestaan bij het roerige jaar 2008. Van Dop is blij met de spelersgroep en de uitverkiezing van keeper Vorm in oranje. Met geen woord werd gesproken over het eerste damesteam van de plaatselijke FC.

Van Dop stond wel stil bij de moeizame manier waarop in de achterliggende roerige maanden met de pers werd omgegaan. De vertrokken trainer Willem van Hanegem sprak zelden met de verzamelde pers en commentaar werd regelmatig via een ‘reclameboodschap’ op RTV Utrecht de ether in geslingerd. Van Dop realiseert zich dat de pers een opdracht heeft onafhankelijke berichtgeving te verzorgen maar vroeg de pers begrip voor zijn positie. Niet alles kan altijd meteen naar buiten.

Ook over de perikelen rond technische man Piet Buter werd met geen woord gesproken. Wel werd duidelijk dat FC Utrecht het liefst ziet dat de KNVB meewerkt aan dispensatie voor Ton du Chatinier. De trainer beschikt niet over de juiste papieren, maar de club ziet hem tot het einde van het seizoen het liefste op de bank bij de wedstrijden.

Zakelijk denkt Van Dop dat er betere tijden aantreden. De komst van Frans van Seumeren is daarbij belangrijk en de aanstelling van een commerciële man in de persoon van Henry Vermeulen.

Stuur dit bericht door!


 meer >© 2007-2012 AllesoverUtrecht