donderdag 23 januari 2020
Versie 3.00.0
  Uw dagelijkse dosis Domstadnieuws!


Aanmelden Mijn AOU

Van Muziekcentrum tot winkelgebouw en Muziekpaleis
Webcam Overzicht

Politiekpagina
Nieuwspagina
Meer nieuwspagina
Regio nieuwspagina
Opiniepagina
Variapagina


Gesloopt Vredenburg blijkt springlevend
Gepubliceerd: 2009-01-06
door: Stadsredactie WdH

De band Stairs to Nowhere legde hun inbraak zelf vast op film en publiceerde het op de site 3voor12.

De band Stairs to Nowhere legde hun inbraak zelf vast op film en publiceerde het op de site 3voor12.

De nog bestaande grote zaal van Muziekcentrum Vredenburg blijkt nog steeds in gebruik, maar dan als slaapplaats voor daklozen en podium voor alternatieve bandjes.

Op de website 3voor12 van de VPRO staat een mooi verhaal van de band Stairs to Nowhere die recent inbrak in Vredenburg, er speelde en daar een filmpje van maakte.

Tim en Bram, respectievelijk drummer en frontman van Stairs to Nowhere hebben volgens het verhaal een voorkeur voor desolate gebouwen.

Volgens omwonenden wordt ook ‘s nachts in Vredenburg geslapen. In het alternatieve muziekcircuit zoemt rond dat er binnenkort een optreden wordt gegeven in de grote zaal.

De gemeente is gevraagd naar de beveiligingssituatie van het pand. De grote zaal van Muziekcentrum Vredenburg moet worden opgenomen in het nieuwe Muziekpaleis en mag geen schade oplopen.

Het fabrieksgebouw van Cereol in Oog in Al werd vorig jaar vermoedelijk in brand gestoken toen het leeg stond om verbouwd te worden. Daardoor lag de ontwikkeling van dat terrein maanden stil om te onderzoeken of de resten nog konden worden gebruikt.
Stuur dit bericht door!


 meer >© 2007-2012 AllesoverUtrecht