vrijdag 19 juli 2019
Versie 3.00.0
  Uw dagelijkse dosis Domstadnieuws!


Aanmelden Mijn AOU

Van Muziekcentrum tot winkelgebouw en Muziekpaleis
Webcam Overzicht

Politiekpagina
Nieuwspagina
Meer nieuwspagina
Regio nieuwspagina
Opiniepagina
Variapagina


Kort politienieuws donderdag 1 januari 2009
Gepubliceerd: 2009-01-01
door: Stadsredactie JvSOp oudejaarsdag vond een overval plaats op een winkel aan de Hindersteinlaan in Vleuten. Twee gewapende mannen kwamen rond 17.45 uur de winkel binnen en bedreigden de caissières. Na een greep in de kassa’s en vluchtten ze de winkel uit, lopend in de richting van de Pastor Ohllaan en daarna richting De Paddenaar. Verder ontbreekt ieder spoor van de mannen. De politie vraagt de hulp van getuigen.

Een 19-jarige Utrechter is nieuwjaarsnacht op het Janskerkhof met een kapotte bierfles op zijn hoofd geslagen. Hij moest voor behandeling naar het ziekenhuis en kwam daarna op het bureau aangifte doen. De dader kwam uit een groep van vier jongens in de leeftijd van 17 tot 19 jaar. De politier hield ze allemaal aan. De 17-jarige jongen was gewond aan zijn hand en is op het politiebureau behandeld voor hij de cel in ging.

Twee mannen van 24 en 34 jaar oud hebben nieuwjaarsnacht op de Oudegracht een fiets gepikt van een groepje passerende fietsers. De eigenares van de fiets kreeg klappen, waarna de mannen haar fiets in de gracht gooiden. De politie hield het duo aan.

Drie jongens van 15, 16 en 17 jaar zijn oudejaarsavond opgepakt vanwege een inbraak in een woning aan de Muiderslotlaan in Zuilen. Politiemensen hadden de drie zien wegrennen uit een brandgang aan de achterzijde van de woning. Na onderzoek bleek dat er een ruit van een achterdeur was vernield. Omdat de agenten vermoedden dat de jongens terug zouden komen, stelden zij zicht verdekt op. Toen de drie inderdaad terugkeerden werden zij aangehouden en ingesloten voor nader onderzoek en verhoor.

Een 19-jarige automobilist is nieuwjaarsnacht op de vlucht geslagen voor de politie. Agenten wilden hem op de Amsterdamsestraatweg controleren omdat hij nogal slingerde reed. De man negeerde het stopteken maar na een korte achtervolging stopte hij alsnog en ging er toen lopend vandoor. Hij klom daarbij over schuttingen en rende dwars door tuinen. Op de Burgemeester Norbruislaan liep hij recht in de armen van agenten. Hij had zoveel alcohol achter de kiezen dat zijn rijbewijs werd ingenomen.

Stuur dit bericht door!


 meer >© 2007-2012 AllesoverUtrecht