vrijdag 19 juli 2019
Versie 3.00.0
  Uw dagelijkse dosis Domstadnieuws!


Aanmelden Mijn AOU

Van Muziekcentrum tot winkelgebouw en Muziekpaleis
Webcam Overzicht

Politiekpagina
Nieuwspagina
Meer nieuwspagina
Regio nieuwspagina
Opiniepagina
Variapagina


Kort politienieuws donderdag 8 januari
Gepubliceerd: 2009-01-08
door: Stadsredactie JvSEen winkel aan de Andesdreef is woensdagmorgen overvallen. Rond 10.25 uur kwamen twee personen met vuurwapens de winkel binnen. Ze bedreigden het personeel, eisten en kregen geld en verlieten de winkel. Beide daders hadden hun gezicht volledig bedekt met bivakmutsen met zelfgeknipte ooggaten. De daders vluchtten weg op twee scooters. De politie hield later op de Amazonedreef twee jongens aan, maar die bleken niets met de overval te maken te hebben.

Een meisje van 16 is woensdagmiddag op de Beneluxlaan het slachtoffer geworden van een tasjesrover. De nog onbekende dader trok ter hoogte van het BP-tankstation de tas van haar schouder. De politie zoekt getuigen.

Op de Joseph Haydnlaan zijn woensdagmiddag een 16-jarige fietser en een 34-jarige automobilist met elkaar in botsing gekomen. De jongen liep schaafwonden aan zijn gezicht en een pijnlijke knie op, waaraan hij ter plaatse door ambulancepersoneel is geholpen. De auto moest vanwege een grote ster in de voorruit worden weggetakeld.

De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag een controle op fietsverlichting uitgevoerd op de Potterstraat. Tussen 23.35 en 00.10 uur en tussen 1.00 en 1.20 uur kregen 17 fietsers een bon.

Stuur dit bericht door!


 meer >© 2007-2012 AllesoverUtrecht