maandag 19 augustus 2019
Versie 3.00.0
  Uw dagelijkse dosis Domstadnieuws!


Aanmelden Mijn AOU

Van Muziekcentrum tot winkelgebouw en Muziekpaleis
Webcam Overzicht

Politiekpagina
Nieuwspagina
Meer nieuwspagina
Regio nieuwspagina
Opiniepagina
Variapagina


Kort politienieuws vrijdag 16 januari
Gepubliceerd: 2009-01-16
door: Stadsredactie JvSEen 29-jarige fietsster is donderdag op de kruising Catharijnesingel – Bleekstraat gewond geraakt bij een aanrijding met een 48-jarige automobiliste. De 29-jarige vrouw belandde op het wegdek en liep daarbij hersenletsel op. Ze is per ambulance naar een ziekenhuis vervoerd. De politie heeft het ongeval in onderzoek.

Ook op de kruising Ondiep Zuidzijde – Plantage is donderdag een fietser gewond geraakt. De 35-jarige man uit Nieuwegein werd geschept door een 19-jarige automobilist en is met onbekend letsel naar een ziekenhuis gebracht. Ook in dit geval is de toedracht van het ongeval nog niet duidelijk.

Een 15-jarige jongen heeft donderdag een buschauffeur geschopt, die hem had aangesproken op zijn wangedrag. Het voorval gebeurde bij de bushalte Parkwijk. Een in de bus aanwezige controleur hield de jongen aan en droeg hem over aan de politie. Tegen de jongen is proces-verbaal opgemaakt en zijn ouders zijn in kennis gesteld.

Twee jongens hebben donderdagavond op de Adelaarstraat geprobeerd een man van zijn mobiele telefoon te beroven. Door het geschreeuw van de jongens tegen de man werden omwonenden gealarmeerd. Toen zij poolshoogte namen zetten de jongens het op een lopen. De politie heeft de omgeving nog afgezocht maar tevergeefs.

Stuur dit bericht door!


 meer >© 2007-2012 AllesoverUtrecht