vrijdag 19 juli 2019
Versie 3.00.0
  Uw dagelijkse dosis Domstadnieuws!


Aanmelden Mijn AOU

Van Muziekcentrum tot winkelgebouw en Muziekpaleis
Webcam Overzicht

Politiekpagina
Nieuwspagina
Meer nieuwspagina
Regio nieuwspagina
Opiniepagina
Variapagina


Kort politienieuws woensdag 7 januari
Gepubliceerd: 2009-01-07
door: Stadsredactie JvSOp de Kanaalstraat heeft woensdag rond 5.45 uur een steekpartij plaatsgevonden. Eén man raakte ernstig gewond door een of meer steken in zijn bovenlichaam. Het slachtoffer maakte deel uit van een groep van vier mannen, die ruzie hadden gekregen in een café. De vechtpartij werd op straat voortgezet. Agenten hielden later op de Vleutenseweg een 45-jarige verdachte aan.

Een 17-jarige Utrechter heeft dinsdagavond op de Gambiadreef een 64-jarige plaatsgenoot ernstig mishandeld. Het slachtoffer liep twee gebroken ribben, een hersenschudding en een klaplong op. De jongen is aangehouden. De politie heeft de toedracht van de mishandeling in onderzoek.

Op een cafetaria aan de Gruttostraat vond dinsdagavond een gewapende overval plaats. Twee jongens bedreigden de eigenaar van de zaak en eisten geld. Om die eis kracht bij te zetten sloegen ze een vitrine in. Of ze al dan niet geld buit hebben gemaakt meldt de politie niet. Agenten hielden korte tijd later in de omgeving twee jongens van 15 en 16 jaar oud aan, die voldeden aan het signalement. Onderzoek moet uitwijzen of ze inderdaad iets met de overval te maken hebben.

Een nog onbekende man heeft dinsdagmiddag geprobeerd een winkel aan de Lichte Gaard te overvallen. De man maakte op een verkoopster een verdachte indruk. Toen ze hem vroeg wat hij moest gaf hij aan dat hij alles wat in de winkel stond wilde hebben. Daarop schreeuwde de verkoopster hem toe dat hij weg moest wezen, waarop de man de winkel verliet.

Stuur dit bericht door!


 meer >© 2007-2012 AllesoverUtrecht