donderdag 22 augustus 2019
Versie 3.00.0
  Uw dagelijkse dosis Domstadnieuws!


Aanmelden Mijn AOU

Van Muziekcentrum tot winkelgebouw en Muziekpaleis
Webcam Overzicht

Politiekpagina
Nieuwspagina
Meer nieuwspagina
Regio nieuwspagina
Opiniepagina
Variapagina


Kort politienieuws zondag 25 januari
Gepubliceerd: 2009-01-25
door: Stadsredactie JvSDe zes mannen, die vrijdagavond werden aangehouden na een schietpartij op de Vader Rijndreef, zijn zaterdag weer vrijgelaten. De politie is op zoek naar een nog onbekende man, die tijdens een ruzie enkele keren in de lucht zou hebben geschoten. Daarbij vielen overigens geen gewonden.

Een 32-jarige wildplasser heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een agent meerdere malen geslagen. De agent wilde de man bij het Stationsplateau aanhouden omdat hij geen legitimatie kon tonen. Hij werd daarop zeer agressief en werd daarop met behulp van pepperspray overmeesterd. Dat overkwam ook zijn tweed maten, die zich met de aanhouding bemoeiden. De drie mannen uit Houten hebben de nacht in de cel doorgebracht.

Een 39-jarige automobiliste uit Vleuten is zaterdagochtend op de Veldhuizerweg van de weg geraakt. Dat gebeurde toen ze in een bocht in de berm terecht kwam en vervolgens op de verkeerde weghelft belandde waar ze in aanrijding kwam met een 55-jarige automobilist uit Amersfoort. Beide bestuurders en hun passagiers raakten gewond maar konden na behandeling het ziekenhuis weer verlaten.

Stuur dit bericht door!


 meer >© 2007-2012 AllesoverUtrecht