vrijdag 19 juli 2019
Versie 3.00.0
  Uw dagelijkse dosis Domstadnieuws!


Aanmelden Mijn AOU

Van Muziekcentrum tot winkelgebouw en Muziekpaleis
Webcam Overzicht

Politiekpagina
Nieuwspagina
Meer nieuwspagina
Regio nieuwspagina
Opiniepagina
Variapagina


Nieuw instructiebad Fletiomare geopend
Gepubliceerd: 2009-01-17
door: Stadsredactie WdH

Cees Visscher, voorzitter van ZPC Watervlo (l) en Ruud van Gorcom, bedrijfsleider van zwembad Fletiomare zijn blij met het nieuwe zwembad.

Cees Visscher, voorzitter van ZPC Watervlo (l) en Ruud van Gorcom, bedrijfsleider van zwembad Fletiomare zijn blij met het nieuwe zwembad.

Het nieuwe zwembad Fletiomare is geopend. Het oude instructiebad zal worden afgebroken en maakt plaats voor het nieuwe politiebureau van Leidsche Rijn. Vrijdag opende sportwethouder Janssen het bad officieel.

Op zaterdag en zondag vinden allerhande festiviteiten plaats in het nieuwe zwembad. Zwemvereniging ZPC Watervlo die het bad als thuisbasis heeft verzorgt een waterpoloclinic met Olympisch waterpolokampioene 2008 Daniëlle de Bruin. Zondag is het bad voor het eerst geopend voor vrijzwemmen.

Fletiomare opende in 1965 als buitenbad. Al in 1970 werd daar een klein binnenbad bijgebouwd. Het binnenbad was bedoeld voor het schoolzwemmen. In 1977 kwam er een 25 meterbad bij en werd het buitenbad groter gemaakt. Lang heeft het buitenbad niet bestaan. Voor de aanleg van een nieuwe weg voor uitbreidingswijk Het Weer werd het buitenbad opgeofferd in 1987.

Stuur dit bericht door!


 meer >© 2007-2012 AllesoverUtrecht