vrijdag 19 juli 2019
Versie 3.00.0
  Uw dagelijkse dosis Domstadnieuws!


Aanmelden Mijn AOU

Van Muziekcentrum tot winkelgebouw en Muziekpaleis
Webcam Overzicht

Politiekpagina
Nieuwspagina
Meer nieuwspagina
Regio nieuwspagina
Opiniepagina
Variapagina


Utrechtse band LEAF stopt per direct
Gepubliceerd: 2009-01-12
door: Stadsredactie WdH

Annemarie Brohm, de prachtige zangeres met de heavy stem van Leaf tijdens een concert in Utrecht. Foto: Wouter de Heus.

Annemarie Brohm, de prachtige zangeres met de heavy stem van Leaf tijdens een concert in Utrecht. Foto: Wouter de Heus.

De Utrechtse band Leaf heeft besloten om per direct te stoppen. Dat hebben de muzikanten van deze jonge, succesvolle band maandag bekend gemaakt. Onderlinge verschillen liggen ten grondslag aan deze beslissing.

De bandleden zijn in goed overleg tot dit besluit gekomen en zullen vanaf nu hun eigen muzikale weg vervolgen. Manager Ilja Tromp vindt het besluit van de band ontzettend jammer. “Maar dat vinden de bandleden zelf ook.”

Leaf zegt op hun website dankbaar te zijn voor de steun die zij heeft gehad van het publiek, media en concertorganisatoren. Zo was Leaf nog de meest geboekte band tijdens het afgelopen festivalseizoen. Ook ontving Leaf de 3FM Schaal van Rigter voor de song "Wonderwoman" en was de meest gedraaide Nederlandse single op dit station in 2007.

De band Leaf bestond uit: Annemarie Brohm (vocals), Martijn Konijnenburg (vocals, gitaar), Jeroen Blumers (Drums), Joni Scholten (basgitaar), Ocker Gevaerts (gitaar), Stan Coppers (toetsen bij live-optredens).

De band bracht 3 hitsingles uit: "Wonderwoman", "New Song" en "Motherfucker". Daarnaast nam de band 1 album op met de titel "Life's A Beach". Hiervan zijn 25.000 exemplaren verkocht.

Stuur dit bericht door!


 meer >© 2007-2012 AllesoverUtrecht