zondag 25 augustus 2019
Versie 3.00.0
  Uw dagelijkse dosis Domstadnieuws!


Aanmelden Mijn AOU

Van Muziekcentrum tot winkelgebouw en Muziekpaleis
Webcam Overzicht

Politiekpagina
Nieuwspagina
Meer nieuwspagina
Regio nieuwspagina
Opiniepagina
Variapagina


Weer bijeenkomst Vleuterweide tegen snelweg
Gepubliceerd: 2009-01-05
door: Stadsredactie WdH

Rechts de woningen, links de groenstrook waar een snelweg tussen A2 en A12 wordt onderzocht.

Rechts de woningen, links de groenstrook waar een snelweg tussen A2 en A12 wordt onderzocht.

De mogelijke komst van een snelweg dwars door de wijk Vleuterweide blijft de gemoederen bezighouden. Na actiebijeenkomsten door de politiek organiseert de stichting Natuurlijk Vleuterweide maandag een informatieavond.

Zelfs burgemeester Aleid Wolfsen haalde in zijn nieuwjaarstoespraak het onderzoek naar de weg tussen A2 en A12 dwars door de nieuwbouwwijk aan. Hij vond de weg onwenselijk en dat leverde heb afgelopen vrijdag een groot applaus op van een volle Stadsschouwburg. De wijk Vleuterweide is nog steeds niet gerust op een goede afloop.

Lotje van Nimmerdor is woordvoerder van de stichting. “Wij zullen deze avond uitleggen welke belangrijke mededelingen er in de Startnotitie Ring Utrecht staan over de snelweg en ze toelichten. Verder zullen we uitleggen wat onze zorgen zijn, hoe de bewoners kunnen inspreken, en wat onze plannen voor de toekomst zijn.”

De avond begint om 20.30 uur en wordt gehouden in Forum Weide Wereld aan de Teunisbloemlaan in de wijk. Naast bewoners is ook de politiek uitgenodigd.

Stuur dit bericht door!


 meer >© 2007-2012 AllesoverUtrecht