vrijdag 19 juli 2019
Versie 3.00.0
  Uw dagelijkse dosis Domstadnieuws!


Aanmelden Mijn AOU

Van Muziekcentrum tot winkelgebouw en Muziekpaleis
Webcam Overzicht

Politiekpagina


Opiniepagina
VariapaginaALU-plannen nog onbekend, wethouders al van website
Gepubliceerd: 2009-03-17
door: Stadsredactie WdH

De persoonlijke pagina’s van de GroenLinks-wethouders Robert Giesberts en Cees van Eijk zijn al van de website van de stad Utrecht gehaald. Het besluit waar de coalitie op brak en waardoor de wethouders het college verlieten is nog steeds niet openbaar.

Zaterdag werd onder stoom en heet water een collegebesluit genomen over het Actieplan Luchtkwaliteit. Het college zou dat besluit dinsdag nemen, maar vervroegde de vergadering om bewoners aan de St. Josephlaan snel te kunnen informeren over de uitgelekte sloopplannen voor de komst van een tunnel onder die laan.

De wethouders namen tijdens de vervroegde vergadering alleen de formele besluiten. De stukken waarop de besluiten zijn gebaseerd, moesten nog worden aangepast en zijn nog steeds niet openbaar gemaakt. De persoonlijke internetpagina’s van de oud-wethouders mogen dan al van de gemeentesite zijn gehaald, een nieuwe verdeling van de portefeuilles staat nog niet bij de overgebleven collegeleden.

Dinsdag vanaf 12.00 uur is er een extra raadsvergadering over de breuk in het college. De uitzending is te volgen via de website van de gemeente (www.utrecht.nl) en Stadsomroep Utrecht.


Stuur dit bericht door!


 meer >© 2007-2012 AllesoverUtrecht