woensdag 21 augustus 2019
Versie 3.00.0
  Uw dagelijkse dosis Domstadnieuws!


Aanmelden Mijn AOU

Van Muziekcentrum tot winkelgebouw en Muziekpaleis
Webcam Overzicht

Politiekpagina


Opiniepagina
VariapaginaKort politienieuws woensdag 18 maart
Gepubliceerd: 2009-03-18
door: Stadsredactie JvSEen winkeldief is dinsdagmiddag met zogenaamde hartklachten in het ziekenhuis beland. De 36-jarige man was betrapt op het stelen van kleding in een winkel aan de Amsterdamsestraatweg. De Utrechter wist echter hard rennend te ontkomen. Hij werd daarbij achtervolgd door personeel van de winkel en later door de politie. Die hield hem aan op de Vijgeboomstraat. De man was totaal buiten adem en meldde dat hij last van zijn hart had. Daarop is hij per ambulance naar het Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein gebracht. Onderzoek wees uit dat hij niets mankeerde.

In de Daalsetunnel heeft een 41-jarige Utrechter dinsdagavond zijn ex-vriendin mishandeld. De vrouw kreeg meerdere klappen en werd beroofd van haar gsm en haar huissleutels. Agenten hielden de dader later aan in zijn woning. De man zit vast voor nader onderzoek.

Bij diverse verkeerscontroles heeft de politie dinsdag ruim zestig bekeuringen uitgeschreven. Zowel op het Jaarbeursplein (18) als op het Domplein (3) werden automobilisten bekeurd die de geslotenverklaring negeerden. Op de Bleekstraat kregen 24 automobilisten een bon wegens het rijden op de busbaan. Voor het rijden door rood kregen op het Smakkelaarsveld veertien en op de Lange Viestraat drie fietsers een bekeuring.

Stuur dit bericht door!


 meer >© 2007-2012 AllesoverUtrecht