vrijdag 23 augustus 2019
Versie 3.00.0
  Uw dagelijkse dosis Domstadnieuws!


Aanmelden Mijn AOU

Van Muziekcentrum tot winkelgebouw en Muziekpaleis
Webcam Overzicht

Politiekpagina


Opiniepagina
VariapaginaPersoneel Vredenburg woensdagmorgen geïnformeerd
Gepubliceerd: 2009-03-03
door: Stadsredactie WdH

Het college heeft eindelijk een standpunt ingenomen over het rapport dat een commissie onder voorzitterschap van Pim van Klink heeft gemaakt over de situatie bij Muziekcentrum Vredenburg. Woensdagmorgen informeert wethouder Cees van Eijk het personeel daarover.

Van Klink werd aangesteld om samen met een commissie en interimdirecteur Atze Sytsma de oorzaak van de enorme verliezen van Vredenburg boven tafel te krijgen en aanbevelingen te doen om ze weg te werken. De ondernemingsraad was vorige week boos op het steeds uitblijven van een collegestandpunt terwijl het rapport van Van Klink al weken klaar ligt.

Het rapport en de reactie van de gemeente worden woensdag om 11.00 uur openbaar gemaakt. Vredenburg sloot het jaar 2008 af met een verlies van ruim 3 miljoen euro. Vredenburg kent zo’n 70 volledige arbeidsplaatsen. Het zoemt al weken rond dat daar flink in gesneden gaat worden om de kosten van de twee tijdelijke onderkomen te drukken.

Vredenburg moet over een aantal jaar opgaan in het Muziekpaleis. Door de sloop van Muziekcentrum Vredenburg zijn tijdelijke vestigingen geopend in Leidsche Rijn (De Rode Doos) en in de Leeuwenberghkerk.

Stuur dit bericht door!


 meer >© 2007-2012 AllesoverUtrecht