maandag 19 augustus 2019
Versie 3.00.0
  Uw dagelijkse dosis Domstadnieuws!


Aanmelden Mijn AOU

Van Muziekcentrum tot winkelgebouw en Muziekpaleis
Webcam Overzicht

Politiekpagina


Opiniepagina
VariapaginaDomglijbaan op Lepelenburg
Gepubliceerd: 2009-09-03
door: Stadsredactie JvS

Millie, Jutta, Yara en Tamar van de Agatha Snellenschool gleden donderdag als eersten van hun 'droomglijbaan'. Want het was hun idee om de glijbaan te bouwen. Ze wonnen daarmee de dromenwedstrijd van het CU Kidsfonds, waaraan vijf scholen in en rond het Stationsgebied meededen.

De tien meter hoge Domglijbaan is mobiel en reist rond langs verschillende locaties in de stad. Tot 1 oktober staat de glijbaan op het Lepelenburg. Waar die de rest van het jaar komt te staan wordt later bekend gemaakt.

Het CU Kidsfonds is een initiatief van de samenwerkende partners in het Stationsgebied: NS, ProRail, Jaarbeurs, Corio en de gemeente Utrecht. De herontwikkeling van het Stationsgebied is pas klaar als de kinderen van nu, jong volwassenen zijn.

Het CU Kidsfonds wil daarom iets doen voor kinderen die in de omgeving van het Stationsgebied wonen. Elk jaar wordt een project uitgevoerd en is er een CU Kidsgala voor alle kinderen die meedoen aan de dromenwedstrijd. Meer informatie is te vinden op www.kidsfonds.nl.

Stuur dit bericht door!


 meer >© 2007-2012 AllesoverUtrecht