maandag 19 augustus 2019
Versie 3.00.0
  Uw dagelijkse dosis Domstadnieuws!


Aanmelden Mijn AOU

Van Muziekcentrum tot winkelgebouw en Muziekpaleis
Webcam Overzicht

Politiekpagina


Opiniepagina
VariapaginaKort politienieuws woensdag 16 september
Gepubliceerd: 2009-09-16
door: Stadsredactie JvSDe politie is op zoek naar getuigen van de mishandeling van een krantenbezorger, afgelopen vrijdag tegen 6.00 uur op de Biltstraat. De 38-jarige bezorger werd kort daarna met veel bloed op zijn T-shirt aangetroffen in de Moesstraat. Hij had problemen gehad met vijf mannen, die hem lastig hadden gevallen en er onder meer op zijn brommer vandoor wilden gaan. Toen de bezorger boos werd, sloegen en schopten ze hem in zijn gezicht. Het slachtoffer moest met een gat in zijn hoofd en afgebroken tanden naar een ziekenhuis.

In de nacht van dinsdag op woensdag heeft een gewapende overval plaatsgevonden op een woning aan de Peltlaan op Kanaleneiland. Een man, die zich voordeed als een bekende, belde aan bij de bewoonster. Toen de 32-jarige vrouw opendeed bedreigde de man haar met een mes en eiste geld, maar dat had de vrouw niet. Na meerdere vergeefse pogingen om de vrouw met het mes te steken, ging de man er vandoor. Ook in deze zaak zoekt de politie getuigen.

De politie heeft dinsdag samen met de Rijksdienst voor het Wegverkeer, de Vreemdelingenpolitie, de Douane, het UWV, de Belastingdienst en anderen, een grote controle op de Automarkt gehouden. Er werden voor tal van overtredingen bonnen uitgeschreven. De politie ontving naar eigen zeggen positieve reacties vanuit allerlei geledingen, waaronder de autohandel.

De politie heeft dinsdagmorgen in een huis aan de Nigerdreef een hennepkwekerij aangetroffen. Er stonden 170 planten. De 26-jarige bewoner deed volgens de politie alsof hij lag te slapen en wist toen hij ‘wakker’ werd van niets. De aanwezige apparatuur en planten werden in beslag genomen.


Stuur dit bericht door!


 meer >© 2007-2012 AllesoverUtrecht