maandag 19 augustus 2019
Versie 3.00.0
  Bovenop Utrecht!


Aanmelden Mijn AOU

Van Muziekcentrum tot winkelgebouw en Muziekpaleis
Webcam Overzicht

Politiekpagina
Nieuwspagina
Meer nieuwspagina
Regio nieuwspagina
Opiniepagina
Variapagina
  Gebruik de tabbladen hieronder om de rubriek Varia te sorteren!

Sorteer op laatste publicatie Sorteer op activiteit datum


Herfstfeest: Voor vrouwen, kinderen èn mannen
Zondag 30 november 2008


[UPDATE] Origineel ingezonden persbericht: echter WEGENS GRIEPGOLF geannuleerd !


Het is inmiddels een begrip in de wijk: de seizoensfeesten van Hart van Noord. Op zondag 30 november is het tijd voor het herfstfeest. Van 13.00 tot 16.00 uur is Hart van Noord volgepakt met feestelijkheden. Er zijn sprankelende dansoptredens van Petra Moves, de Hindi cultuurclub Bollywood geeft een dansdemonstratie, er is live muziek, er zijn kinderspellen en natuurlijk is er de hele middag kans en gelegenheid om elkaar te ontmoeten. Naast alle activiteiten wordt er een heerlijk (halal) buffet verzorgd.

Het feest dat georganiseerd wordt door DOENJA Dienstverlening samen met tal van organisaties uit de wijk draait grotendeels op vrijwilligers. Om het feest weer net zo succesvol te maken als het lentefeest en het zomerfeest zijn vrijwilligers die willen helpen achter de bar, bij het opbouwen en opruimen en bij de begeleiding van kinderactiviteiten van harte welkom!

Het herfstfeest wordt gehouden in Hart van Noord, bereikbaar via de ingang aan de Geallieerdenlaan. Het is speciaal bedoeld voor bewoners Kanaleneiland Noord: kinderen, vrouwen èn mannen. Kinderen tot 12 jaar kunnen alleen onder begeleiding naar binnen. De entree is inclusief (halal) buffet, 2 consumpties en iets lekkers voor volwassenen €3,50 voor kinderen van 4 tot 12 jaar €2 en voor kinderen tot 4 jaar gratis.

Meer informatie via www.doenjadienstverlening.nl of bel met Saskia Boesveldt van DOENJA Dienstverlening via (030) 284 60 60.Varia

Nieuwe Plusgids is uit!

Bron: AOU© AOU
Varia

Gildefietstocht: Langs Utrechtse forten

Bron: AOU© AOU
Varia

Gildewandeling: Hulpverlening door de eeuwen heen

Bron: AOU© AOU

© 2007-2012 AllesoverUtrecht