vrijdag 19 juli 2019
Versie 3.00.0
  Bovenop Utrecht!


Aanmelden Mijn AOU

Van Muziekcentrum tot winkelgebouw en Muziekpaleis
Webcam Overzicht

Politiekpagina
Nieuwspagina
Meer nieuwspagina
Regio nieuwspagina
Opiniepagina
Variapagina
  Gebruik de tabbladen hieronder om de rubriek Varia te sorteren!

Sorteer op laatste publicatie Sorteer op activiteit datum


Vrouwengezondheidsdag in Overvecht
Zondag 23 november 2008


Origineel ingezonden persbericht


Alle vrouwen vanaf 16 jaar uit Overvecht zijn op zondag 23 november 2008 van harte welkom op de Vrouwengezondheidsdag. Dit is een ontspannen en informatieve middag met sportieve activiteiten, workshops, gezondheidstestjes en verwennerijen. Wethouder Rinda den Besten (Volksgezondheid) opent de middag om 13.30 uur in het Vader Rijn College, Vader Rijndreef 9.

De gemeente organiseerde in 2007 succesvolle vrouwengezondheidsdagen in verschillende wijken. Daarom is er dit jaar opnieuw zo n dag in Overvecht. Gezond gedrag en het stimuleren van een gezonde leefstijl zijn prioriteiten van het gemeentelijk gezondheidsbeleid.

Het doel van de dag is om vrouwen op een leuke manier aan te moedigen om gezond te leven en lekker te bewegen. Daarvoor verandert de aula van het Vader Rijncollege op 23 november in een kleurrijke informatiemarkt. Ruim twintig organisaties en bewonersgroepen op het gebied van gezondheid welzijn en sport laten zien wat zij te bieden hebben.
Het thema is dit jaar: Vrouw in Balans. Er is aandacht voor de themas Bewegen en Ontspannen, Lekker in je vel, Gezond van lijf en leden en Jij en de maatschappij. Er zijn verschillende workshops, waaronder: omgaan met dementerenden, tandverzorging, muziek en bewegen, volksdansen en gezonde traktaties maken. Er is ook een fietsfit-test, stoelmassage en analyse van welke kleuren het beste staan. Verder zijn er dansoptredens, onder meer van de band Dakka M met swingende multiculturele muziek.

Toegang gratis
De middag duurt van 13.00 tot 17.00 uur; de entree is gratis. Voor kinderen tot acht jaar is kinderopvang aanwezig (1,- per kind).

Meer informatie is te vinden op www.gggd.utrecht.nl.


Varia

Gildewandeling: Hulpverlening door de eeuwen heen

Bron: AOU© AOU
Varia

Gildefietstocht: Langs Utrechtse forten

Bron: AOU© AOU
Varia

Gildewandeling: Een rondje Hollywood

Bron: AOU© AOU

© 2007-2012 AllesoverUtrecht