maandag 19 augustus 2019
Versie 3.00.0
  Bovenop Utrecht!


Aanmelden Mijn AOU

Van Muziekcentrum tot winkelgebouw en Muziekpaleis
Webcam Overzicht

Politiekpagina
Nieuwspagina
Meer nieuwspagina
Regio nieuwspagina
Opiniepagina

  Gebruik de tabbladen hieronder om de rubriek Varia te sorteren!

Sorteer op laatste publicatie Sorteer op activiteit datum


Inloopuur: Bezoek de Bezoekdienst
Maandag 6 april 2009


Origineel ingezonden persbericht


Als vrijwilliger van de Bezoekdienst bent u voor een dementerende of langdurig zieke oudere het lichtpuntje van de week. Op maandag 6 april 2009 houdt de Bezoekdienst, onderdeel van Stichting Stade, een inloopuur voor mensen die belangstelling hebben voor dit bezoekwerk.

U ontmoet huidige vrijwilligers en kunt vragen stellen over het omgaan met dementerende of langdurig zieke ouderen. Het inloopuur vindt plaats van 16.00 tot 17.00 uur bij Stichting Stade, Pieterskerkhof 16 in Utrecht. Meld u svp vooraf aan via telefoonnummer 030-2361742 of bezoekdienst@stichtingstade.nl. Ook als u belangstelling heeft, maar 6 april u niet uitkomt, kunt u hier terecht.

Zo’n dertig vrijwilligers van de Bezoekdienst gaan regelmatig langs bij thuiswonende ouderen die dementerend of langdurig ziek zijn. Ze bieden de zieke afleiding, de eventuele partner heeft dan even een middag voor zichzelf. De Bezoekdienst biedt scholing in het omgaan met deze ouderen. Want met wat handvatten is het best mogelijk om - op een andere manier – met dementerenden te communiceren.

Stichting Stade
De Bezoekdienst is een onderdeel van Stichting Stade in Utrecht. Stichting Stade biedt hulp en ondersteuning aan jongeren, volwassenen en ouderen in de stad en de provincie Utrecht. Die hulp loopt uiteen van onderwijshulpverlening en hulp aan thuisloze jongeren tot mantelzorgondersteuning en vriendschapsbemiddeling voor senioren.

Meer informatie: www.stichtingstade.nl .


Stuur dit bericht door!Varia

Nieuwe Plusgids is uit!

Bron: AOU© AOU
Varia

Gildewandeling: Hulpverlening door de eeuwen heen

Bron: AOU© AOU
Varia

Gildewandeling: Gheruchtige meesterschilders

Bron: AOU© AOU

© 2007-2012 AllesoverUtrecht