zondag 18 november 2018
Versie 3.00.0
  Bovenop Utrecht!


Aanmelden Mijn AOU

Van Muziekcentrum tot winkelgebouw en Muziekpaleis
Webcam Overzicht

Politiekpagina
Nieuwspagina
Meer nieuwspagina
Regio nieuwspagina
Opiniepagina

  Gebruik de tabbladen hieronder om de rubriek Varia te sorteren!

Sorteer op laatste publicatie Sorteer op activiteit datum


It’s all about hair 2012: Krullen, kroes en mixed
Zaterdag 22 september 2012
Ingezonden


Tori Oso Utrecht organiseert op zaterdag 22 september, de tweede editie van It’s all about hair. Tijdens dit event stapt de bezoeker in de wereld van kroes, krullend en mixed hair en alles wat daarmee te maken heeft. In 2010 werd het event voor het eerst georganiseerd met als resultaat een overweldigende opkomst. Het geeft aan dat er veel behoefte is aan een dergelijke dag waarbij dit haartype centraal staat. De zaal is geopend vanaf 17:00 uur en het programma vindt plaats in het OASE gebouw aan de Cartesiusweg 11 te Utrecht. Een avond vol met workshops, demonstraties, een talkshow en standhouders.

Workshops en demonstraties
Bezoekers kunnen zich ter plekke inschrijven voor workshops waarbij nuttige informatie rondom de verzorging van krullen, kroes en mixed hair wordt verstrekt. Alle workshops worden verzorgd door enthousiaste professionals/ondernemers. Naast de workshops kan men ook demonstraties bijwonen van bijvoorbeeld een Afrikaanse hoofdmassage, haartype analyses of het inzetten van hair extensions.

Talkshow
Tijdens de talkshow (i.s.m. Kosmopolis Utrecht) wordt gesproken over het commerciële aspect rondom dit type haar. Hierbij zullen ondernemers, zoals kappers, standhouders en overige professionals aan het woord zijn. Uiteraard mag het publiek reageren tijdens de talkshow.

Live shopping
Bij de meeste ondernemers die aanwezig zullen zijn kun je online shoppen. Speciaal voor deze dag hebben we een gevarieerde selectie aan standhouders samengesteld. Dus sla je slag, win advies in, ga live shoppen en profiteer van leuke stand aanbiedingen.

Voor wie?
Deze avond is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in dit type haar en de ‘wereld’ erachter. Tevens is It’s all about hair, uitermate geschikt voor (adoptie) ouders die advies willen inwinnen over de verzorging van het kroes, sterk krullende of mixed hair van hun kind.

Informatie en kaartverkoop
Toegang: 10,00 euro. Beperkt aantal kaarten beschikbaar.
Reserveren verplicht via torioso@gmail.com. Zonder reservering geen toegang.
Meer details rondom het programma zijn beschikbaar in augustus: www.torioso.nl


Stuur dit bericht door!Varia

Gildewandeling: Gheruchtige meesterschilders

Bron: AOU© AOU
Varia

Nieuwe Plusgids is uit!

Bron: AOU© AOU
Varia

Gildewandeling: Een rondje Hollywood

Bron: AOU© AOU

© 2007-2012 AllesoverUtrecht